Polat’tan Akatlar’da 50 milyon dolarlık dönüşüm

- Güncelleme:
Polat’tan Akatlar’da 50 milyon dolarlık dönüşüm

Ekonomi Haberleri

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde gerçekleştirdiği İstanbul’daki yeni projesi Polat Akatlar’ı tanıttı.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek ofis-rezidans projesinde 112 daire yer alıyor. Projenin tanıtım toplantısında konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, sürekli deprem tehdidi altında yaşayan İstanbul’a depreme dayanıklı, modern ve şehrin dinamikleri ile uyumlu binalar kazandırmanın önemine vurgu yaptı.

Polat markasıyla bugüne kadar 20 bin civarında daire, binlerce de iş yeri yaptıklarına işaret eden Polat, Beşiktaş Akatlar’daki projenin pandemiyle önemi artan ‘home ofis’e uygun olarak planlandığını kaydetti. Adnan Polat “Devletin dönüşüm işinin içinde olması lazım. İstismar edenler var” diyerek, dönüşüm projelerinin zorluğunu vurguladı. Önüne gelenin inşaat işine girebildiğini de kaydeden Polat, gayrimenkul sektörünün yeniden dizayn edilmesi gerektiğini söyledi. Yeni ekonomi yönetimiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Polat “Faizler yükselecek ama nasıl olacak bilmiyoruz” dedi ve seçim öncesi belirsizlik ortamında 200 milyon dolarlık bir yatırımı beklemeye aldıklarını, şimdi Akatlar’da 50 milyon dolarlık yatırımla bekleyen yatırımlara start verdiklerini, gelecekle ilgili öngörü için bu ayın sonunu görmeleri gerektiğini kaydetti. Polat, önümüzdeki dönemde yurt dışında Almanya, Sırbistan, ABD’de Miami ve San Francisco’da proje planladıklarını da sözlerine ekledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...