Paris Otomobil Fuarı’na yerli çıkarma

Düzenleyen:
Paris Otomobil Fuarı’na yerli çıkarma

Ekonomi Haberleri

Otomotiv dünyası Paris Otomobil Fuarı’na kilitlendi.

Burcu Çetinkaya PARİS 
Kapılarını ilk kez 1898 yılında açan fuarın resmî açılışı 1 Ekim’de yapılacak ve 16 Ekim tarihine kadar açık kalacak. Fuarda Türkiye’de üretilen otomobillerde sergileniyor. Renault, Paris’te C-segmentindeki yeni model atağının son ürünü Yeni Megane Sedan’ın dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Dünyada sadece Bursa’da üretilecek araç için Oyak Renault 200 milyon avro yatırım yapmıştı. Markanın konsept modeli Trezor da sıra dışı tasarımıyla fuarda dikkat çekti. Ayrıca Toyota Adapazarı fabrikasında üretimi başlayan C-HR, önümüzdeki ay ülkemizde satışa çıkacak Honda Civic Sedan ve ülkemizde üretilen Renalut Clio ile Hyundai i10 da yer alıyor. “AutoBest 2016” ödülünü alarak Avrupa’nın en iyi otomobili unvanını kazanan Fiat Egea ailesi 3 modelini birden sergiliyor. Gelecek hafta ülkemizde satışa sunulacak olan Fiat Egea Station Wagon modeli Paris’in önemli “Türk işi” yenilikleri arasında yer alıyor. 
DEVLER İLK DEFA KATILMIYOR
Volvo, Aston Martin, Ford, Lamborghini, Bentley ve Rolls-Royce’un milyonlarca avroyu bulan maliyetlerden kurtulmak için fuara katılmaktan vazgeçmesi otomotiv dünyasında şaşkınlığa neden oldu. 

Paris Otomobil Fuarı’na yerli çıkarma

Fuarın en küçük ziyaretçisi Burcu Çetinkaya’nın üç aylık oğlu Mehmet Celal oldu. 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...