Palandöken'den serbest kıyafet açıklaması

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Palandöken'den serbest kıyafet açıklaması

Ekonomi Haberleri  / AA

Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, okullarda kıyafet serbestliğinin kaldırılmasının hem ekonomik, hem de küçük esnaf ve sanatkar için çok önemli olduğunu kaydetti.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, okullarda kıyafet serbestliğinin kaldırılacağı iddialarına ilişkin, "Kıyafet serbestliğinin kaldırılmas ı ile hem ekonomi kazanacak, hem de esnaf ve sanatkarımızın mağduriyeti önlenecek" dedi.
nbsp; Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, okullarda kıyafet serbestliğinin kaldırılmasının hem ekonomik, hem de küçük esnaf ve sanatkar için çok önemli olduğunu kaydetti.
nbsp; Kıyafet serbestliğinin kaldırılmasıyla eski sisteme dönülmesinin piyasalara canlılık getireceğini savunan Palandöken, şunları kaydetti:
nbsp; "En önemlisi bu karar ile ekonomiye trilyonluk gelir sağlanmış olacak. İnsanlar geleceklerine daha güvenle bakacaklar. Esnaf işini kaybetmeden yoluna devam edecek. Bu da yeni işsizliklerin önüne geçmek demektir. Kıyafet serbestliğinin kaldırılması ile hem ekonomi kazanacak, hem de esnaf ve sanatkarımızın mağduriyeti önlenecek."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...