'Pakistan bizim kalbimiz'

/ Kaynak: AA
'Pakistan bizim kalbimiz'

Ekonomi Haberleri  / AA

Üniversitelerin halk nezdinde başarılı sonuçlara ulaşmasını, halkın içinde olmaya bağlayan Davutoğlu, "Pakistan bizim kalbimiz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Pakistan'da Refah Uluslararası Üniversitesi'nde konuştu. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar;
"Üniversiteler, geleneklerini ancak halkla birlikte olurlarsa, halkın içinde yaşarlarsa gerçekleştirebilir. Refah Üniversitesi de böyle bir üniversite. Malezya'da benim dekanım olan bir Hocamızın burada görev yaptığını biliyorum. Kendisi uygun görürse burada ders vermek isterim."
PAKİSTAN BİZİM KALBİMİZ
"Pakistan bizim kalbimiz. Şayet buradan kötü bir haber gelirse bu bizim kalbimize dokunur. Buradan herhangi bir kötü haber geldiğinde yardım kampanyaları kendiliğinden başlıyor. Pakistan'daki iktidar değişimi çok önemli bir başarı. Jeopolitik ve stratejik olarak çok açıkça gösteriyor ki demokratik bir istikrara ihtiyaç var."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...