ÖTV ile duraklayan satışlara destek

Düzenleyen:
ÖTV ile duraklayan satışlara destek

Ekonomi Haberleri

Yıl sonu satış hedeflerine ulaşmak isteyen şirketler, yeni kampanyalarını açıklamaya başladı.

Toyota, Citroen ve Fiat’ın satış şirketi Birmot, aralık ayına ait kampanya içeriklerinde safır faizli krediden ‘eski’ ÖTV’den satışa kadar çeşitli çalışmalar yaptığını duyurdu. Yaris ve Hilux modellerinde 3 bin liraya, ÖTV ve kur farkının Toyota tarafından karşılandığı Corolla’nın dizel versiyonlarında da 7 bin liraya varan indirim yapıldığını belirten Toyota, 15 Kasım’da satışa sunulan C-HR modelinde de özel fiyatların devam ettiğini lerle tüm Toyota plazalarda yeni sahiplerini bekliyor. Ayrıca 15 Kasım’da sunulan Türkiye üretimi Toyota C-HR da özel fiyatlar ile satışa sunulmaya devam ediyor. Aralık ayı kampanyasında, Toyota Yaris 45 bin 350 lira, Auris 57 bin 950 lira, Corolla 57 bin 950 lira, Hilux otomatik vites versiyonu 92 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Citroen, C1, C4, C4 Cactus, Picasso, C-Elysee modellerinde 20 bin liraya 20 ay sıfır faiz fırsatı veriyor. Ticari modellerde 25 bin liraya 25 ay 0.89 faiz uygulayan marka, 3 bin lira indirim veya Cactus’te isteyenlere cam tavan hediye ediyor. 
Birmot ise Fiat Egea Sedan, Hatchback ve Station Wagon modellerinde 25 bin liraya 20 ay sıfır faizli kredi, 500X modellerinde Düz Vites Fiyatına Otomatik Vites kampanyası uyguluyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...