Osmanbey'de çılgın indirim gün sayıyor

Osmanbey'de çılgın indirim gün sayıyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul Alışveriş Festivali (Shopping Fest) kapsamında düzenlenen 'Osmanbey Weekend' etkinliklerinde Avrupa ve Orta Doğu'nun ünlü markaları boy gösterecek

İstanbul Alışveriş Festivali (Shopping Fest) kapsamında düzenlenen 'Osmanbey Weekend' etkinliklerinde, Avrupa ve Orta Doğu'nun ünlü markaları boy gösterecek. 14-15 Haziran'da yapılacak olan festivalde, ürünlerini ihracat fiyatına tüketiciyle buluşturmaya hazırlanan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği yüzde 70 ila 80 arası indirim uygulanacağını duyurdu. Osmanbey İşadamları derneği (OTİAD) tarafından Şişli Şair Nigar, Baytar Ahmet Bey, Hacı Mansur, Kodaman, Samanyolu, ve Matbaacı Osmanbey sokaklarında düzenlenecek festivalde ayrıca, açık hava defileleri, dans gösterileri ve daha pek çok renkli etkinlik gerçekleştirilecek.OTİAD Başkanı İlker Karataş, vatandaşların iki gün boyunca keyifli alışveriş yapması için her türlü tedbirin alındığını da söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...