Operasyon yatırımları etkilemedi

Operasyon yatırımları etkilemedi

Ekonomi Haberleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 17 Aralık operasyonundan sonra yatırımlarda herhangi bir azalmanın söz konusu olmadığını söyledi.

'Döviz kurunun bir istikrar noktasına gelmesi, eminim Türkiye açısından önümüzdeki dönemi çok daha önemli bir fırsatlar dönemine çevirecek" diyen Bakan Işık şöyle konuştu: nbsp;"Bu 17 Aralık operasyonunun perde arkasında aslında Hükümeti düşürme, istikrarı bozma ve Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin başından gönderilmesi hedefinin olduğu açık. Artık bunun gerek ekonomi cephesinde gerek siyasi cephesinde artık bu bir başarısız darbe girişimi olarak kayıtlara geçecektir. Türkiye'de Allah'a şükürler olsun son 11 yılda ekonomideki yapısal dönüşüm, yapısal reformlar artık bu tip şiddetli bir depremin ekonomiye hasar veremeyeceğini ortaya koydu. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye'ye yatırım azalmadı. Aksine Türkiye'de sermaye yatırımları artıyor. Belki birileri bunu temenni etmiş olabilir ama temenni etmesi bunun böyle olduğu anlamına gelmiyor." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...