Online Rezervasyonda Büyük Artış…

Online Rezervasyonda Büyük Artış…

Ekonomi Haberleri

Oteldenal.com, 2015 yılı 1. Çeyreğindeki online rezervasyon verilerini açıkladı.

Veriler internet üzerinden yapılan rezervasyonların büyük oranda arttığını ve telefonla yapılan satışları geçtiğini gösteriyor… nbsp;

Oteldenal.com (idealturTurizm Tic. A.Ş.) 2004 yılından bu yana turizm alanında hizmet veren, IATA, THYve A Grubu TURSAB üyesi olan Türkiye'nin beşinci büyük seyahat acentası.Kurulduğu günden bu yana teknolojik altyapı olarak kendini sürekli geliştiren firma2015 yılının başından itibaren web sitesinde yaptığı yeniliklerin sonuçlarınıalmaya başladı.

2015 Yılı 1.Çeyrek Online Rezervasyon Sonuçları:

2015 ticari yılı 1. Çeyrek verilerini açıklayan Oteldenal.com yayınladığı infografikteinternet üzerinden gelen ziyaretçi oranlarını ve gelen rezervasyonlarınınonline-mobil ortalamalarını gösteriyor.

Geçtiğimiz yılın kasım ayında İzmir'de bir çağrı merkezikuran ve altyapı olarak yenilenmeye giden Oteldenal.comyaptığı yeni online rezervasyon sistemi daha yeni ve kullanıcı dostu tasarımıile ön plana çıkmayı başarmıştı. Bu yılın ikinci döneminde ise bu çalışmalarınsonuçları olumlu olarak dönmeye başladı.

İnternet dünyasının gücüne inanan firmanı amacı onlineişlemlerin çağrı merkezi işlemlerinin üstüne çıkmasını sağlamak idi. Sonyayınlanan infografiğe göre bunu başaran Oteldenal.comayrıca rezervasyon oranlarının toplamının da arttığını gösteriyor.

OnlineRezervasyonların Toplam Dağılımları…

Son dönemdeki online rezervasyon artışını kriterlere ayıran Oteldenal.com'un infografiğinde yapılanrezervasyonların 5 farklı kriteri bulunmakta.

Bunların başında firmanın en çok üzerinde durduğu ve yatırımyaptığı alan olan organik aramalar gelmekte. Bu da demek oluyor ki onlinerezervasyonların artışı kadar arama motoru optimizasyonu için yapılançalışmaların sonuçları da başarılı sonuçlar doğurmuş durumda.

Organik aramaların ardından online satışları arttıran ikincikriter ücretli reklamlar. Arama motorlarına ve çeşitli mecralara yapılan buyatırımlar şirketin dikkatle üzerinde çalıştığı konuların başında geliyor.

Sosyal medyadan ve internetin diğer tüm fırsatlarındanfaydalanmaya çalışan Oteldenal.com'unbu kriterlerde de başarısı az denemeyecek ölçüde. Fakat bu noktaların halabeklenen başarıyı gösteremediğine inanan yetkililer bu noktalara da özenledeğinmeye devam ediyorlar.

GelecekteSadece İnternet Olacak!

Oteldenal.cominternetin gücüne fazlasıyla inanan şirketlerden biri. Bu nedenle gelecekplanlarını bu konu üzerinden oluşturmayı seçmişler. Online rezervasyonsistemini sürekli geliştirmeye devam eden şirket aynı zamanda internettekigücünü her geçen gün arttırmak için dört bir koldan çalışıyor.

Arama motoru optimizasyonu, sosyal medya gibi mecralarıkullanarak hem internetteki gücünü her geçen gün arttıran hem de ücretli reklammaliyetlerini azaltmayı planlayan şirketin amacı önümüzdeki dört yıl içinde tümrezervasyonlarını internet üzerinden yapmak.

Çağrı merkezlerini sadece rezervasyon sonrası operasyonişlemlerinde ve müşteri hizmetlerinde kullanmayı planlayan Oteldenal.com onlineolarak yapılan rezervasyonları %100 seviyesine getirmeyi amaçlıyor.

Kaynak olarak infografiği aşağıdan, online işlemleri buradan inceleyebilir ve işlemyapabilirsiniz…

Online Rezervasyonda Büyük Artış…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...