Ömer Koç: Beş yılda 30 milyar TL yatırıma imza attık

Düzenleyen:
Ömer Koç: Beş yılda 30 milyar TL yatırıma imza attık

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin dört bir yanındaki Koç Topluluğu bayilerini bir araya getirerek görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen Anadolu Buluşmalarının 25’incisi Bursa’da gerçekleştirildi.

Bursa, Yalova, Bilecik, Balıkesir ve Sakarya’daki 500’e yakın bayinin bir araya geldiği etkinliğe, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu’nun yanı sıra holdingin grup başkanları da katıldı. Ömer Koç, Koç Topluluğunun, ülkenin pek çok zorlu dönemine tanıklık ettiğini, kurulduğundan bu yana Türkiye’nin ekonomik ve toplumsal gelişimine öncülük etmesi ve değer katması için odaklandığını dile getirdi. Türkiye’nin geleceğine olan güçlü inançlarıyla yılmadan, cesaretle ve sorumlulukla art arda yeni yatırımlara ve atılımlara devam ettiklerini anlatan Koç, “Topluluğumuzun cirosu, Türkiye millî gelirinin yüzde 7’sine eş değerdir. Şirketlerimiz, ülkemiz ihracatının yüzde 9’unu gerçekleştirmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında yaşanan ekonomik ve siyasi dalgalanmalara rağmen, topluluğumuz son 5 yılda 30 milyar TL’ye ulaşan yatırım yapmıştır. Koç Topluluğunun tüm başarılarında, güçlü bayi teşkilatımızın çok büyük payı var” diye konuştu.

90 YILI GERİDE BIRAKTIK
Ömer Koç, ülkenin kalkınmasındaki itici güç olmaya gayret gösterdiklerini, böylece başarılarla dolu 90 yılı geride bıraktıklarını söyledi.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...