Öğretmene 740 liralık ek ödeme pazartesiye

Öğretmene 740 liralık ek ödeme pazartesiye
Ekonomi Haberleri

Her eğitim-öğretim yılı başında öğretmenlere verilen hazırlık ödeneği, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren ödenmeye başlanacak.

Her eğitim-öğretim yılı başında öğretmenlere verilen hazırlık ödeneği, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren ödenmeye başlanacak. Eğitime hazırlık ödeneği bu yıl 740 TL olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı imzasıyla illere gönderiler yazıda, öğretim yılına hazırlık ödeneğiyle ilgili talimat yer aldı. Bakan Avcı, şu talimatı verdi: "Bu kapsamda eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup fiilen öğretmenlik yapanlara (ilköğretim ve okul müdürleriyle yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil), 740 TL öğretim yılına hazırlık ödeneğinin 16 Eylül 2013 tarihinden itibaren ödenmesi hususunda gereğinin rica ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...