Ocaktaki yemeğe kontrol 'cep'te

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ocaktaki yemeğe kontrol 'cep'te

Ekonomi Haberleri

Küçük ev aletleri markası Wiami Home Technology, akıllı teknolojilerle mutfakta tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak.

EKONOMİ SERVİSİ - Wiami Home Technolog, rapidair (yiyecekleri eşit pişirme) teknolojisine sahip yeni ürünü 6,5 L inox’u satışa sundu. Wiami Home Technology Genel Müdürü Hayrettin Yılmaz, yeni Airfryer model hakkında şu bilgileri verdi: "AR-GE çalışmalarımız sonucunda ortaya çıkan ürünümüz, kullanım kolaylığı ve hijyen açısından gelişmiş bir model. Tutma haznesinin üzerinde bir tuş bulunuyor. Bu tuşa basıldığında sepet hazneden otomatik olarak ayrılıyor. Pişirme sırasında tek bir tuşla kapağı açıp yiyecekleri karıştırdıktan sonra ısı kaybı yaşamadan pişirmeye devam etmeyi sağlayan rapidair sadece inox modelinde kullandığımız bir teknoloji. Bu teknoloji ile yağların hazneyi kirletmesinin de önüne geçiliyor."

TÜM AKILLI CİHAZLARI UZAKTAN YÖNETEBİLME İMKANI

Yılmaz, söz konusu teknolojiyle cep telefonundan Wiami Home Technology uygulaması ile tüm akıllı cihazlarının uzaktan yönetilebilmesine de imkân sağlandığını söyledi. Buharlı pişirme seçeneğiyle pazara çeşitlilik de sunduklarına işaret eden Yılmaz, şu anda sektörde ilk 5 marka arasında bulunduklarını söyledi.

Yaklaşık bir yıl önce pazara 2 yeni AirFryer modeliyle girdiklerine işaret eden Yılmaz “Şu an bu sayıyı 17’ye çıkararak ürün bazında pazarda en çok AirFryer modeline sahip marka konumunda bulunuyoruz. AirFryer ürünümüzle bu yılın sonunda yüzde 20 pazar payı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...