Nuvo Dragos’ta ikinci etap satışları başladı

Düzenleyen:
Nuvo Dragos’ta ikinci  etap satışları başladı

Ekonomi Haberleri

Özderici GYO, son yıllarda nitelikli konut sayısının artış gösterdiği Maltepe’de Nuvo Dragos isimli bir projeyi hayata geçirdi.

Cabir Turğut istanbul
Özderici GYO, son yıllarda nitelikli konut sayısının artış gösterdiği Maltepe’de Nuvo Dragos isimli bir projeyi hayata geçirdi. Eski Singer fabrikasının bulunduğu 52 bin metrekare alanda, toplam 325 milyon TL yatırımla inşa edilen projede Özderici GYO, güven endeksine dayalı çalışma prensibiyle yatırımcısına inşaat süreci tamamlandıktan sonra konut satışı gerçekleştiriyor. Nuvo Dragos’un ilk etabını 2014 yılında bitirip sahiplerine teslim etmeye başlayan şirket, ikinci etabın inşaatını tamamladı ve satışa çıkardığı yeni dairelerden 100 milyon liralık hasılat sağladı. Projenin ikinci etap tanıtım toplantısında konuşan Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özderici “Biz yatırımcımıza ’yaşarken öde, yatırımın evin için olsun’ diyoruz.  Nuvo  Dragos’u seçenler yatırımı yaptıkları anda yaşamaya başlayabilecekler ya da kira getirisi de elde edebilecekler” dedi.
ARSA MALİYETİNE DAİRE 
Yatırımcıya ödeme konusunda tüm kolaylıkları sağladıklarını belirten Ahmet Özderici “Maltepe bölgesinde arsa fiyatları metrekaresi 6 bin TL civarında iken biz bitmiş dairelerimizi metrekaresi ortalama 6 bin TL’den satıyoruz. Yatırımcı arsa maliyet fiyatına daire sahibi oluyor” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...