Nihat Zeybekci Japonya'ya gitti

/ Kaynak: İHA
Nihat Zeybekci Japonya'ya gitti

Ekonomi Haberleri  / İHA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, beraberinde iş adamlarıyla birlikte Japonya'ya gitti.

Japonya ziyareti çerçevesinde, Bakan Zeybekci Türkiye ile Japonya arasında Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerinin başlatılması başta olmak üzere Türkiye'den Japonya'ya yaş meyve sebze ve kanatlı eti ihracatına imkan sağlayacak düzenlemeler ile ikili ticarette önem taşıyan konular hakkında görüşmeler gerçekleştirecek. Bakan Zeybekci, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Yuko Obuchi ve Japonya Tarım, Orman ve Balıkçılık Bakanı Koya Nishikawa ile bir araya gelecek.
Tokyo'da düzenlenecek Türk-Japon İş Forumu'nda da iş adamlarına hitap edecek olan Bakan Zeybekci, daha sonra İş Konseyi Eş Başkanı ve IHI Başkanı Kazuaki Kama ve Japonya Dış İlişkiler Teşkilatı (JETRO) Başkanı Hiroyuki Ishige'yi kabul edecek.
Türkiye ve Japonya ekonomilerine yön veren önemli iş adamları, 16 Ekim 2014 tarihinde İstanbul'da Bakan Zeybekci başkanlığında gerçekleştirilecek 22. Türk-Japon İş Konseyi vesilesiyle tekrar buluşacak. Bakan Zeybekci, 10 Ekim Cuma günü Türkiye'ye dönecek.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...