Nihat Ergün, 'Babalar var yiğit değil, yiğitler var baba değil'

- Güncelleme:
Nihat Ergün, 'Babalar var yiğit değil, yiğitler var baba değil'

Ekonomi Haberleri

Nihat Ergün, yerli otomobil markası konusunda destek olacaklarını belirterek, 'Ya yiğitler birleşecek baba olacak, ya da babalar yiğitlik yapacak' dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, yerli otomobil çalışmalarına ilişkin, "Babalar var ama o kadar yiğit değiller, bu konuda yiğitlik göstermediler şimdiye kadar. Yiğitler var aşağıda ama onlar da baba değiller. Ya onlardan biri, ikisi birleşecek baba olacaklar. Ya da gerçekten bu işin babası olanlar bir yiğitlik yapacaklar, Türkiye'de markalaşma konusunda adım atacaklar" dedi. TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta kabul eden Ergün, Türkiye'de bu alanda çok önemli bir kapasite olduğunu söyledi. Ergün, "Biz bu potansiyelin bir markalaşmaya dönmesi için sektörü destekliyoruz, motive ediyoruz. Marka oluşturmak da bir süreçtir. Biz bunun için gereken destekleri verelim" dedi. nbsp;TÜSİAD Başkanı Yılmaz da, "Türkiye'de piyasalar, Türkiye'de yatırımcıların yeni bir araç markası, otomobil markası oluşturmalarına uygun hale geldiği gün, göreceksiniz bu da olacak. Burada kararı verecek olan piyasa" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...