Nef’ten 15 Temmuz’a 3 milyar liralık cevap

Düzenleyen:
Nef’ten 15 Temmuz’a 3 milyar liralık cevap

Ekonomi Haberleri

Bahçelievler projesinin tanıtımında konuşan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye katkı için daha fazlasını yapalım diye 1 yerine 3 proje başlattık” dedi

Önder ÇELİK

15 Temmuz sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanan seferberliğe Nef,  3 milyar TL’yi aşan yatırımla katkıda bulunacak. Bahçelievler’de 45 dönümlük arazide Nef Bahçelievler adıyla hayata geçirilecek projeyi ilk olarak tanıtan Nef, yılın devamında iki projenin daha satışına çıkacak. Real AVM’nin arazisi üzerinde yükselecek Nef Bahçelievler, E-5 ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. 1+1’den 5+1’e kadar toplam 1.023 konutun yer aldığı projede 14 adet cadde dükkânı bulunuyor. 
Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, İstanbul’daki en yeşil ve en düşük yoğunluklu projeyi yaptıklarını ifade ederek, “15 Temmuz sonrası ‘herkes yapabildiğinin en fazlasını yapmalı’ dedik. Biz son çeyrekte 1 proje yapacaktık ama ‘3 proje yapalım’ dedik. Bu onlardan ilki... Nef Bahçelievler’in değeri 1 milyar 20 milyon TL. Diğer iki projeyle birlikte yaklaşık 3 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapacağız” dedi.
4’ÜNCÜ SANİYEDE ELENDİK
 Geçen yılki ciroyu yakalayacaklarını ifade eden Timur,  9 aylık cirolarının 950 milyon lira olduğunu söyledi. Başakşehir’deki proje için düzenlenen ihalede 4 saniyede elendiklerini söyleyen Erden Timur, belli bir gelir seviyesine hitap eden Başakşehir’de fiyatların o kadar yükselmemesi gerektiğinin altını çizdi.

480 bin liradan başlıyor

Projeye ilişkin bilgi veren Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Nef Bahçelievler üzerinde 1 yıldır çalıştıklarını belirterek, 10 bloktan oluşan projede metrekare büyüklüklerinin 60 ila 300 metrekare arasında olduğunu ifade etti. Projede fiyatların 480 bin ile 2,5 milyon TL arasında değiştiğini belirten Çelik, projede metrekare fiyatının ise 8 bin 500 ile 10 bin TL arasında olacağını kaydetti. Selçuk Çelik, Nef Bahçelievler dışında bu yıl Anadolu Yakasında Sancaktepe projesi ile Kağıthane bölgesinde bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Nef’in Bahçelievler’le 26 projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Çelik, “12 projemizde yaşam başladı” dedi. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...