MÜSİAD Hatay'da 5 TIR yardım dağıttı

MÜSİAD Hatay'da 5 TIR yardım dağıttı

Ekonomi Haberleri

Hatay'da bulunan MÜSİAD Başkanı Olpak ve beraberindeki heyet, Suriyeli mültecilerle buluşarak beraberinde getirdikleri yardımları mültecilere teslim etti.

84. Genel İdare Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirmek üzere Hatay'da bulunan Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ve beraberindeki heyet, nbsp;Suriyeli mültecilerle buluşarak beraberinde getirdikleri yardımları mültecilere teslim etti. MÜSİAD Sektör Kurulları tarafından başlatılan kampanya ile toplanan içinde; gıda, sağlık, tekstil, oyuncak v.b ürünlerin yeraldığı 5 tır dolusu yardım malzemesi ve bir miktar nakdi parayı ihtiyaç sahibi Suriyeli mültecilere teslim eden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Peygamber Efendimiz'den öğrendiğimiz Ensar ve nbsp;Muhacir dayanışmasını elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...