Mobilyaya 1,6 milyarlık 'Konfor'lu tesis

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mobilyaya 1,6 milyarlık 'Konfor'lu tesis

Ekonomi Haberleri

Mobilya üreticisi Konfor AŞ, Konfor Mobilya ve Konfor Yatak markalarıyla sektörde bu yıl 45. yılı geride bırakırken, İzmir merkezli şirket, Türkiye’de alanında tek çatı altında entegre üretim yapan en büyük üretim tesisini 1,6 milyar liralık yatırımla açmaya hazırlanıyor.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Konfor AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çetmen, İzmir’de 140 bin metrekarelik alanda üretim yapacak tesisin ağustosta faaliyete geçeceğini söyledi. Tesisle, yıl sonunda üretim kapasitelerini ve istihdamı 2,5 katına çıkaracaklarını anlatan Çetmen “Mevcutta 1.000 kişilik olan istihdamı 2.500’e çıkaracağız. Markamızın net kârını ve cirosunu 3 katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

İç pazarda 76 olan Konfor noktalarını 300’e çıkarmayı amaçladıklarını ifade eden Çetmen, yurt dışında Türk Cumhuriyetler, Afrika ve Pasifik ülkelerine ağırlık vereceklerini, 2026’ya kadar yurt dışında 50 mağaza açacaklarını, yıl sonunda 50 milyon dolar düzeyinde ihracat yapmayı amaçladıklarını belirtti.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ SATIN ALMA DENEYİMİ

Marka, bu hafta kişiselleştirmiş mobilya deneyimi sunan ‘Konfor Mood’u da hayata geçirecek. Konfor AŞ Marka ve Pazarlama Direktörü Özkan Özkul “Kullanıcılarımızın tamamen kendi koltuğunu ve konforunu oluşturabileceği Konfor Mood ile kişiselleştirilmiş satın alma deneyimini hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...