Milyonlarca memurun gözü Meclis'te! Zam öncesi Cumhur İttifakı'ndan memura güvence

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milyonlarca memurun gözü Meclis'te! Zam öncesi Cumhur İttifakı'ndan memura güvence

Ekonomi Haberleri

Kamuda çalışan milyonlarca memur Temmuz ayında maaşlarına yapılacak zam oranını merakla bekliyor. Zam için gözler Meclis'e çevrilirken Cumhur İttifakı ortağı MHP'li isimden memurlara ilişkin dikkat çeken açıklama geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından gözler Temmuz ayında maaşlarda yapılacak artışa çevrildi. Kamuda çalışan 5 milyonu aşkın memur maaşlarına yapılacak zam oranının duyurulmasını merakla bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağını duyurdu. Maaş düzenlemesi için TBMM'de ihtisas komisyonlarının oluşması beklenirken, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nden memurlarla ilgili dikkat çeken açıklama geldi.

MEMURLARA GÜVENCE VERDİ

MHP Bolu milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Kamu Sen 1. Olağanüstü Genel Kurulunda memur maaşları hakkında açıklamada bulundu. Akgün açıklamasıyla memurlara güvence verdi. 

Milyonlarca memurun gözü Meclis'te! Zam öncesi Cumhur İttifakı'ndan memura güvence

MEMURUN SORUNU MECLİSE TAŞINACAK

Akgün’de konuşmasında, “Türkiye Kamu-Sen çatısı altında mücadele vermekten her daim şeref duydum. Bugün TBMM’de bir kardeşiniz olarak kamu görevlilerimizin sorun ve sıkıntılarını çözüm mercii olan millet meclisine taşıyacağım. Her alanda Türkiye Kamu-Sen konfederasyonumuz ve hizmet kollarımızla birlikte ortak çalışacak ve sorunların çözümü için mücadele vereceğiz. Olağanüstü Genel Kurulun milletimize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...