Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! O ödemeler 8.500 TL'ye yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! O ödemeler 8.500 TL'ye yükseldi
Ekonomi Haberleri

SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı ve EYT ile emekli olacak herkesi ilgilendiriyor. 8.500 TL’ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. O banka tüm emeklilere ödemelere başladı!

Türkiye’de son dönemde emeklilikle ilgili düzenlemeler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle milyonlarca kişi Nisana ayında alacakları ilk maaşlara odaklandı. Öte yandan tüm SGK emeklileri için ek ödeme fırsatları da devam ediyor.

Emeklilerin maaşına ek ödeme almasını sağlayan promosyon kampanyaları kapsamında yüksek oranlar duyuruldu. Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası tarafından tüm SGK emeklilerine 8.500 TL’ye kadar promosyon verilecek. Bunun 7.500 TL’si ise nakit olarak hesaplara geçecek.

Milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! O ödemeler 8.500 TL'ye yükseldi

31 MART SON TARİH OLARAK BELİRLENDİ!

İlk defa emekli maaşı alacak veya emekli maaşını taşıyacaklar için bankalardan promosyon fırsatları duyurulmaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan kampanya kapsamında 3 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında 3 yıllığına maaşını almayı veya taşımayı taahhüt eden tüm emekliler 8.500 TL’ye kadar promosyon alabilecek.

Promosyon ödemelerinin yanı sıra birçok bankacılık hizmetinden de vatandaşların ayrıcalıklı şekilde yararlanması sağlanıyor. Emekli maaşını e – Devlet üzerinden veya belirlenen diğer kanallardan taşıyanlar ya da maaşını almayı taahhüt edenler maaşa ek promosyon fırsatlarından yararlanabilecekler.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Yapı Kredi Bankası emeklilere özel 8.500 TL’ye kadar promosyon veriyor. Maaş baremine göre değişen oranlarda ödeme yapılacak. 3 yıl için peşin olarak başvurularını yapan emeklilere 7.500 TL’ye kadar nakit olarak ödeme yapılacak.

Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyon oranları ise şöyle:

  • 499 TL’ye kadar maaş alanlar: 4.500 TL
  • 500 TL ve 7.499 TL arasında maaş alanlar: 5.250 TL
  • 500 TL ve 9.999 TL arasında maaş alanlar: 6.750 TL
  • 000 TL ve üzerinde maaş alanlar: 7.500 TL

Ek ödül fırsatları sayesinde de emekli vatandaşlara maaşlarını taşımaları halinde toplamda 1.000 TL’ye varan ödül sunulacak. Bu sayede 8.500 TL’ye kadar promosyon kullandırılacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...