Milyonlar merakla bekliyor: Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar ve ne zaman yatacak? Detaylar belli oldu

Düzenleyen:
Milyonlar merakla bekliyor: Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar ve ne zaman yatacak? Detaylar belli oldu

EKONOMİ Haberleri

Kurban Bayramına kısa bir süre kala emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. 2022 emekli ikramiyeleri ne kadar, emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, kurban bayramı ikramiyesi tutarı gibi konuları araştırmaya devam eden milyonlarca emekli, Ramazan Bayramındaki ikramiyeyi göz önüne alarak çıkarımda bulunuyor. İşte detaylar...

Temmuz ayının ilk haftalarına denk gelen Kurban Bayramı'na kısa bir süre kaldı. Önümüzdeki bir aylık zaman diliminde en çok merak edilen ise hem kurban fiyatları hem de Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri oluyor. Hesaplarına yatırılan ikramiye ile birlikte kısa da olsa bayram öncesi rahat bir nefes alan milyonlarca emekli, alışverişlerini yapıp sevdikleriyle güzel bir bayram geçiriyor. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak, 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar, emekli ikramiyesi kaç lira olacak? Milyonlarca SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisine Kurban Bayramı'nda yatacak ikramiyenin tutarı belli oldu.

2022 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

Bu sene Ramazan Bayramı'nda yatan emekli ikramiyesi, Kurban Bayramı ikramiyesi için baz alınıyor. Ramazan Bayramı'ndan birkaç gün önce yatan emekli ikramiyesinin bu bayram da geçerli olması bekleniyor.

Ramazan Bayramı öncesi emekli ikramiyelerinin toplamda 2.200 TL olarak yatırılacağı açıklanmıştı. Bu durumda Ramazan Bayramı'nda hesaplara yatırılan 1100 TL'lik ikramiye göz önüne alınırsa Kurban Bayramı'nda da ikramiyenin 1100 TL olması bekleniyor.

Kurban Bayramı 9 Temmuz'a denk geliyor. 1100 liralık Kurban Bayram ikramiyesinin 4-8 Temmuz tarihlerinde emeklilerin hesabına geçmesi bekleniyor.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı 1. gün: 9 Temmuz Cumartesi
Kurban Bayramı 2. gün: 10 Temmuz Pazar
Kurban Bayramı 3. gün: 11 Temmuz Pazartesi
Kurban Bayramı 4. gün: 12 Temmuz Salı

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...