Milyarder yatırımcı: Bitcoin daha pahalı olmadan hemen alın! BTC yükselişe devam edecek mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milyarder yatırımcı: Bitcoin daha pahalı olmadan hemen alın! BTC yükselişe devam edecek mi?

Ekonomi Haberleri

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı dünyaca ünlü yatırımcı Robert Kiyosaki, kripto para yatırımına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Ünlü ekonomist Bitcoin (BTC) fiyatının daha pahalı hale gelmeden yatırım yapılması gerektiğini söyledi…

Kripto para piyasasındaki hareketlilik yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) geçtiğimiz gün 29 bin dolar seviyesine ulaşarak son 9 ayın en yüksek seviyesini görmüştü. Küresel piyasalarda bankacılık krizi takip edilirken Bitcoin ve kripto paralarda yükselişin devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Dünyaca ünlü ekonomi yazarı Robert Kiyosaki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda bir süredir BTC, altın ve gümüş yatırımlarını övüyor. Altın ve gümüş gibi emtiaların yanına Bitcıoin’i dijital varlık olarak yerleştiren Kiyosaki, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Milyarder yatırımcı, Bitcoin’in daha pahalı hale gelmeden alınması gerektiği konusunda uyarıda yaptı.

Milyarder yatırımcı: Bitcoin daha pahalı olmadan hemen alın! BTC yükselişe devam edecek mi?

ENFLASYON BİTMEDEN BİTCOİN ALIN

Robert Kiyosaki, Twitter üzerinden paylaştığı yorumunda tüketici fiyatlarının hızla düştüğüne dikkat çekti. FED’in faiz yükseltme hamlesinin kapitalizmi bitirmeye başladığını iddia eden milyarder yatırımcı, zengin markaların satışta olduğunu vurguladı. ABD hükümetinin sistemik enflasyonu kontrol altına almadan önce yatırımcıların Bitcoin alımına başlamaları gerektiği tavsiyesini verdi.

Dünyaca ünlü ekonomi yazarı Robert Kiyosaki, enflasyonun geçici değil sistemik bir olgu haline geldiğini söyledi. Ünlü yatırımcı, zengin markaların hisseleri ile birlikte, altın, gümüş ve Bitcoin gibi yatırım ürünlerinin daha da pahalı olmadan alınması gerektiğini düşünüyor. FED’in faiz politikasını eleştiren Kiyosaki, artan faiz oranlarının hisse, tahvil ve emlak piyasası ile birlikte ABD Dolarını çökerteceğini öne sürdü.

BTC ALIN DEDİ 7 KATINI KAZANDIRDI

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı, kripto boğa sezonun başında Bitcoin henüz 10 bin doların altında fiyatlanırken yatırımcılara BTC alma tavsiyesinde bulunmuştu. O dönemde FED’in pandemiden kaynaklı sorunlara müdahale etmek için sınırsız para basmasını eleştiren Kiyosaki, bundan korunmanın Bitcoin yatırımında olduğunu iddia etmişti. Nitekim FED’in parasal genişleme hamlesi yüksek enflasyona neden olurken Bitcoin fiyatı neredeyse 7 katına çıkmıştı.

NOT: BU BİR YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...