Metro'nun patronundan rekor bağış

/ Kaynak: AA
Metro'nun patronundan rekor bağış

Ekonomi Haberleri  / AA

Metro Holding'in Başkanı, Samsunspor'a Erkut Tutu'nun başkan olduğu dönemde verdiği 1 milyon 382 bin liralık borcu almaktan vezgeçtiğini bildirdi

Metro Holding A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a Erkut Tutu'nun başkan olduğu dönemde verdiği 1 milyon 382 bin liralık borcu almaktan vezgeçtiğini ve bu parayı kulübe bağışladığını bildirdi. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, bir Samsun aşığı ve Samsunspor sevdalısı olarak doğduğu şehre ve onun sembolü haline gelen Samsunspo'a karşı kendini daima sorumlu hissettiğini belirtti. "Bu sorumluluğumun bir gereği olarak Sayın Erkut Tutu'nun başkan olduğu dönemde ekonomik sıkıntıların aşılması için kulübe vermiş olduğum 1 milyon 382 bin liralık borcun üstünü çiziyor ve bu parayı kulübümüze bağışlıyorum" diyen Öztürk, açıklamasında şunları kaydetti: "Bu kararı vermemin nedeni ise takımımızı yine Süper Lig'de görebilmek arzumuzdur. Kısıtlı imkanlarla hareket eden ve büyük Samsunspor taraftarının tribün desteğini arkasına alan Samsunspor'umuzun hak ettiği yer elbette 1. Lig değil, Süper Lig'dir. Bugün kentimizin spor alanında sesini daha gür çıkarmasının yolu futboldaki başarılarımızdan geçmektedir. Bu vesile ile tüm Samsun halkına ve özellikle de Samsunlu işadamlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. İşadamlarımız yatırım yaparken Samsunsporu unutmaması gerekir. Çünkü Samsunspor başarılı olursa, şehrin adı daha çok gündemde kalır, bu da şehrin ekonomik yapısına doğrudan etki yapar. Yaptığım bu bağış umuyor ve diliyorum ki, başta işadamlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimize bir örnek oluşturur ve imkanı olan herkes kulübümüze destek verir."
Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...