Mesleğini seçemeyen gençlere 'Ne Okusam? Ne Olsam?' projesi

Mesleğini seçemeyen gençlere 'Ne Okusam? Ne Olsam?' projesi

Ekonomi Haberleri

TÜSİAD, gençlerin meslek seçimi ve kariyer süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı "Ne Okusam? Ne Olsam?" projesini tanıttı.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), gençlerin meslek seçimi ve kariyer süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı "Ne Okusam? Ne Olsam?" projesini tanıttı. TÜSİAD'ın gençlerin meslek seçimi ve kariyer süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı proje kapsamında farklı sektörlerden girişimci, çalışan, yönetici, sanatçı ve akademisyenler kendi kariyer hikayelerini izleyicilere aktarıyor. Projede yaklaşık 2,5 dakikalık kısa videolar ile farklı iş alanları ve mesleklerin tanıtılması amaçlanıyor. Bu doğrultuda, ilk aşamada 20 videonun, yıl içerisinde ise toplam 52 videonun projenin web sitesi olan "www.neokusamneolsam.org" adresinden yayınlanması planlanıyor. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanı Memduh Boydak, kuruluş olarak toplumun gelişmiş ekonomik ve sosyal standartlara kavuşması yolunda, katkı vermeye gayret ettiklerini söyledi.
Ekonomi Servisi



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...