Mesan Kilit’te hedef dünya ligi

Düzenleyen:
Mesan Kilit’te  hedef dünya ligi

Ekonomi Haberleri

Türkiye pazarında satılan 22 milyon kilidin 11 milyonunu tek başına gerçekleştiren Mesan Kilit hedefine dünya liderliğini koydu.

Mesan Kilit Genel Müdürü Mustafa Mertöz, ürettikleri ürünlerin yüzde 75’ini ihraç ettiklerini belirterek, “İhracatımızın yüzde 50’sini sanayileşmiş Batı Avrupa ülkelerine gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz Avrupa’da kendi sektöründe en büyük, dünyada ise ilk 3 firma arasında olmak. Bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyor ve çok sağlam adımlarla hedefe ilerliyoruz” dedi. Endüstriyel mekanik ve elektronik kilit, menteşe, kulp ve contalardan oluşan yaklaşık 500’ün üzerinde ürün çeşitleri bulunduğuna dikkat çeken Mertöz, “Fiyat aralığımız 1 TL’den başlayarak 200 TL’ye kadar çıkabiliyor. Özellikle elektronik kilitler ve özel paslanmaz çelik ürünler üst segment ürünler olarak sayılabilir. Bunun yanında  posta kutusu kilidi ya da pano kilidi gibi ürünlerde fiyatlar çok daha düşük seviyelerdedir” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...