Memura kira yardımı nasıl verilecek? 2023 memura kira yardımı başvuru şartları...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Memura kira yardımı nasıl verilecek? 2023 memura kira yardımı başvuru şartları...

Ekonomi Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kira düzenlemelerine ilişkin yapmış olduğu paylaşımda büyükşehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı yapılacağını söyledi. Bu açıklama sorasında "Memura kira yardımı kaç TL yapılacak? Memurlara kira yardımı nasıl yapılacak?" soruları aranmaya başladı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirler için çalışan memurlara kira yardımı haberi paylaşıldı. Peki, "Memura kira yardımı ne kadar olacak? Memurlara kira yardımı nasıl verilecek? Kime ne kadar yardım verilecek?" İşte konuya ilişkin bilinen detaylar...

14 Mayıs seçimlerinin ardından Antalya'dan vekil olarak seçilen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu katıldığı bir basın toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

MEMURA KİRA YARDIMI İLE KATKI SAĞLANACAK

Planlamalara ve sorunlara değinen Çavuşoğlu'nun gündeminde fahiş kira zammı bulunuyordu. 

Çavuşoğlu kira düzenlemelerine ilişkin yapmış olduğu paylaşımda büyükşehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yapılan bu açıklamanın ardından "Memurlara kira yardımı nasıl verilecek?" sorusu da sıklıkla aranmaya başladı. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Memura kira yardımı nasıl verilecek? 2023 memura kira yardımı başvuru şartları...

MEMURA KİRA YARDIMI NASIL VERİLECEK? 

Memura kira yardımının nasıl verileceğine ilişkin Çavuşoğlu konuşmasında şunları söyledi:

"Büyükşehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz. TOKİ eliyle bölgemize yeni konutları da süratle kazandırarak arz talep dengesini oluşturacağız. İkinci konu ise kimi ilçelerimizin tarım. teşviklerinden mevzuattaki hükümlerden dolayı faydalanamamış olması.

Tarım Bakanlığımızla bunu görüşüp hemen çalışmaya başladık. En kısa zamanda sonuç alıp Antalya'mızın batısından doğusuna dek her ilçemizin eşit bir şekilde istifadesine açacağız."

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...