MEB'ten polislere iyi haber: Sınavlarda oturum başına ücret alacaklar EGM duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MEB'ten polislere iyi haber: Sınavlarda oturum başına ücret alacaklar EGM duyurdu

Ekonomi Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü, polislerin Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde yapılan sınavlarda artık oturum başına ücret alacaklarını duyurdu. EGM'nin sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e teşekkür edildi.

Ülkenin huzuru için fedakarca görev yapan polislerimize bir güzel haber de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. MEB koordinesinde yapılan sınavların huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için görevlendirilen polisler, bundan sonra görev başına değil, oturum başına ücret alacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü, sınavlarda görevlendirilen polislerin ücretleriyle ilgili açıklama yaptı.

EGM'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde yapılan sınavların huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için görevlendirilen Polislerimiz, bundan sonra görev başına değil, oturum başına ücret alacak. Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer’e ve emeği geçenlere şükranlarımızla."

 

BAKAN SOYLU'DAN POLİSLERİN ŞARK İÇİN BİRLEŞTİRME SİNYALİ

Polislere bir güzel haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün katıldığı bir televizyon programında vermişti.  Bakan Soylu, Polislerin iki şark hizmeti için "Bunu bir şarka indirebilir veya iki şarkı birleştirip bir sene azaltabiliriz. Bu, terörle mücadeledeki ihtiyaca bağlı." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...