Market zinciri BİM'de üst düzey değişiklik: İcra kurulu lağvedildi, CEO pozisyonu oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: Bloomberg HT
- Güncelleme:
Market zinciri BİM'de üst düzey değişiklik: İcra kurulu lağvedildi, CEO pozisyonu oluştu

Ekonomi Haberleri  / Bloomberg HT

Market zinciri BİM tarafından KAP'a yapılan bildiriye göre icra kurulu Mustafa Latif Topbaş'ın şirketten ayrılma kararı alması üzerine lağvedilerek CEO pozisyonu oluşturulmasına karar verildi. Şirkette uzun yıllar CFO'luk yapan isim yeni CEO olarak göreve başladı.

Türkiye'de en çok şubesi olan 3 market zincirinden birisi BİM'in üst düzey yönetiminde kritik değişim yaşandı. BİM icra kurulu lağvedilerek CEO pozisyonu oluşturulmasına karar verildi.

BİM İCRA KURULU LAĞVEDİLDİ

Bloomberg HT'de yer alan habere göre BİM tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yapıldı. Açıklamaya göre BİM yönetim kurulu ve icra kurulu başkanlıkları görevini yürüten Mustafa Latif Topbaş'ın şirketten ayrılma kararı alması üzerine icra kurulunun lağvedilerek CEO pozisyonu oluşturulmasına karar verildi.

ŞİRKETİN BAŞINA YENİ CEO

BİM'de oluşan yeni CEO'luk pozisoynuna şirkette uzun yıllar CFO'luk görevini üstlenen Haluk Dortluoğlu atandı. Mahmud Muhammed Topbaş ve cra Kurulu Üyesi ve COO Galip Aykaç, şirketin yeni yönetim kurlu üyeliğine atanan isimler oldu. Kurul Mahmud Muhammed Topbaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Galip Aykaç'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesini kararlaştırdı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Bloomberg HT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...