Manikür, fitness ve oyun alanı ile mutlu edecek

Düzenleyen:
Manikür, fitness ve oyun alanı ile mutlu edecek

Ekonomi Haberleri

Kadınlara iş hayatında destek vermeyi taahhüt eden imzayı 2015 yılında Birleşmiş Milletler Programında imzası olan DeFacto “Mutlu Kadın Hareketi” başlattı.

CANAN ERASLAN

Kadınlara ayda 1 gün evden çalışma, doğumdan sonra 3 ay ücretsiz izin alma fırsatı veren Defacto’nun çalışmaları bununla sınırlı değil. Hamile çalışanlarının daha konforlu çalışması için, mesai saatlerini 7,5 saatle sınıflandırmış. Avrupa yakasında oturanlar için 08.00-17.00, Anadolu yakasında oturanlar için 07.30-16.30 arasında çalışıyor. Uzman eşliğinde sağlıklı beslenme programı alınması sağlanıyor. Dahası var... Şirkette tam zamanlı bir fitness eğitmeni, manikür hizmeti, mini golften masa tenisine kadar pek çok oyun seçeneği bulunan bir alan var. Annelere okulun ilk günü ile karne gününde yarım gün izin de yine kadın çalışanı çok iyi hissettirecek uygulamalar... Yani tebriği hak ediyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...