Mağazada sanal giyimi başlattı sıra Londra'da

Mağazada sanal giyimi başlattı sıra Londra'da

Ekonomi Haberleri

Gömlek konusunda uzman isimlerden biri haline gelen Bilsar, yeni konsept markası Bil'shirt'le 2 yıl içinde 10 mağazalık bir zincir oluşturmayı hedefliyor.

Mağazalarda müşterinin gömleği giymeden deneme fırsatı sunan sanal giydirme uygulamasıyla dikkatleri çeken Bil'shirt, Avrupa'nın finans merkezi Londra'da da şube açmayı planlıyor. Gömlek üretimi konusunda Çin'le rekabet halinde olduklarını anlatan Bilsar Yönetim Kurulu Başkanı Selman Bilal, "Dünyada en iyilerden biriyiz. Yakın coğrafyada ve Avrupa'da bizimki gibi büyük ve entegre bir tesis yok" diye konuştu. Londra'nın finans merkezi olan son yıllarda kültürel etkinliklerle de yükselişe geçen Shoreditch bölgesinde mağaza arayışları olduğunu dile getiren Bilal, "2015'te Londra'da Bil'shirt mağazası açabiliriz. Türk markalarının yurt dışında mağaza açması tek başına yeterli değil. Tanıtım konusunun çözülmesi şart. Bizim gömleklerimiz yıllardır dünyaca ünlü markaların etiketleri ile zaten yurt dışında satılıyor. Ancak bir Türk markasını hiçbir uluslararası marka mağazanın en güzel yerine koymuyor" dedi. Şimdilik Zorlu Center ve Özdilek AVM'de, İzmir'de ise Agora AVM'de tüketiciyle buluşan Bil'shirt mağazalarında, kişiye özel tasarım, 1 saat içerisinde ücretsiz kuru temizleme ve ütü gibi hizmetler bulunuyor. Ayrıca, istediği gömleği üzerinde denemek isteyen müşteriler özel hazırlanan bir kamera ve ekranın önünde durarak sanal giydire imkânından yararlanabiliyor. nbsp;
Ahmet Enes Demiray İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...