Limak, savunmaya ve madenciliğe el atacak

Limak, savunmaya ve  madenciliğe el atacak

Ekonomi Haberleri

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, gelecek yıl, faaliyet gösterdikleri mevcut sektörlerin yanı sıra madencilik ve savunma sanayiinde de yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi istediklerini söyledi.

Özdemir “Bu sektörlerde önemli bir potansiyel olduğunu düşünüyoruz. Nitekim, 2017’de bunun hazırlıklarını tamamladık ve gerekli altyapıyı oluşturduk” dedi. Özdemir, bu kapsamda enerji üretimindeki portföylerini büyüterek, 5 bin megawattlık bir kurulu güce ulaşmayı planladıklarını ifade etti. Isparta Gönen’de yatırımını tamamladıkları güneş santralinin üretime başladığına işaret eden Özdemir “Gelecek yıl Aydın’da jeotermal ve Konya’da güneş santrali yatırımlarımızı devreye alacağız” dedi. Limak Grubu olarak, 2018 için geçmiş yıllarda olduğu gibi yüzde 20’lik bir büyüme öngördüklerini kaydeden Özdemir “Kuveyt ve Rusya önemli pazarlar, Hindistan’a ilgi gösteriyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...