Kurbanlık fiyatlarında son durum

Kurbanlık fiyatlarında son durum

Ekonomi Haberleri

Kurban Bauramı'ndan önce 600 liradan başlayan kurbanlık fiyatları 400 liraya kadar düştü. Vatandaşlar duruma sevinirken, hayvan satıcıları üzüldü.

Kurban Bayramı'nın üçüncü gününe gelinmesine rağmen hayvan pazarlarında kurban satışlarına halen devam ediliyor. Pazarlarda Kurban Bayramı öncesi 600 liradan başlayıp bin 500 liraya kadar çıkan fiyatlarda satılan kurbanlıklar 400 liraya kadar düştü. Bu durum kurban kesmek isteyen vatandaşları sevindirirken, hayvan satıcılarını üzüyor. nbsp;Şanlıurfa'dan beslediği koyunları Adana'ya getiren Ramazan Kaya, kurbanlıkları satamadıklarını ve ellerinde kaldığını belirtti. Nakliye masrafı, yer parası, su parası gibi etkenlerle masraflarının arttığını belirten Yeşil, 750 TL istedikleri koyunları ikinci gün 500 TL'ye üçüncü gün 400 liraya vermek zorunda kaldıklarını kaydetti. Ellerindeki malları çıkarmak için ucuza verdiklerini anlatan Kaya hiç kar etmeden zararına sattıklarını söyledi. nbsp;Kurbanlık almaya gelen vatandaşlar ise kurbanlıkların bayramın üçüncü günü çok ucuzladığını, bu nedenle bugün kurban alıp keseceklerini söyledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...