KOBİ’lere 1 milyon lira kredi desteği

Düzenleyen:
KOBİ’lere 1 milyon lira kredi desteği

Ekonomi Haberleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile iş birliğine gitti.

“KOSGEB’den İmalat Sanayi KOBİ’lerine 1 Milyon Liralık Destek” adıyla hayata geçirilen proje kapsamında işletmelere, 300 bin TL’ye kadar geri ödemesiz, 700 bin liraya kadar geri ödemeli olmak kaydıyla, 1 milyon TL’ye kadar destek verilecek. KOSGEB İkitelli Müdürü Özay Cebeci, projeye başvurularda; 4. Sanayi Devrimine hazırlık, orta-yüksek ve yüksek teknolojili sektörlerin üretim ve ihracattaki ağırlığının artırılması konularının öncelikli olduğunu ifade etti. MÜSİAD Yönetim Kurulu ve KOBİ ve İş Geliştirme Komisyon Başkanı Hikmet Köse de KOSGEB’in iyi niyetle samimi bir şekilde ve sanayicinin yanında durmaya çalışan bir kuruluş olduğunu belirterek, “KOSGEB piyasadan aldığı geri dönüşüm destekle çok iyi bir noktaya geldi. KOBIGEL çok yeni ve önemli bir proje, KOSGEB’e bu fırsatları sunduğu için teşekkür ediyorum” dedi. Destek süresinin en az 6 ay ve en fazla 12 ay olan projeye başvurular, 11 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...