Kışlıklar mağazada kaldı

Kışlıklar mağazada kaldı

Ekonomi Haberleri

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, havaların bu kış iyi gitmesi sebebiyle kışlık giyim satışlarının azaldığını söyledi

Yeni sezonun daha erken başlayacağını ifade eden Doğan, "Kışlık ürünlerle ilgili problem yaşansa da, genel olarak bakıldığında yaz ürünlerinin indirimsiz satılması olumlu yansıyor" diye konuştu. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çetin de, havaların iyi gitmesinin sektörü zora soktuğunu vurguladı. Çetin, şunları söyledi: "Mağazaların yaptırdığı botlar ve kalın tabanlı kışlık ayakkabılar ellerinde kaldı. Mağazalar finansman sıkıntısı çekiyor, bu finansman sıkıntısı da doğal olarak üreticiye yansıyor ve üretici de bundan nasibi almış oluyor. İç piyasada daralma olunca sektör ihracata asılacak gibi gözüküyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...