Kış lastikleri karaborsaya düşebilir

Kış lastikleri karaborsaya düşebilir

Ekonomi Haberleri

Şoförler Odası Türkiye'de kış lastiği üretecek yeterli fabrika bulunmadığını belirterek, sürücülere 'ellerinizi çabuk tutun' uyarısında bulundu.

Şoförler Odası sürücüleri kış lastiği konusunda uyardı. Ticari araçlara 1 Aralık-1 Nisan tarihlerinde kış lastiği takma zorunluluğu bulunduğunu hatırlatan Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, Türkiye'de kış lastiği üretecek yeterli fabrika bulunmadığı için bu yıl da lastiklerin karaborsaya düşebileceğini söyledi. Şeker, "Yönetmelik doğrultusunda kış lastiğine talep yükseliyor. Geçen yıl bazı sürücülerimiz kış lastiği temininde büyük sıkıntılar yaşamıştı. Türkiye'de kış lastiği üretecek yeterli fabrika olmadığı için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kış lastikleri karaborsaya düşebilir. Bu nedenle lastikleri erkenden almak gerekiyor" dedi. AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...