Kirli operasyona tepki büyüyor: Uluslararası senaryo

Kirli operasyona tepki büyüyor: Uluslararası senaryo

Ekonomi Haberleri

Mürsel Turbay, 'Operasyonun hükümete yönelik olduğu görülüyor Adalet kavramının içini boşaltan kim olursa olsun ülkeye en büyük zararı verir.'

Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası'nın (Bem-Bir-Sen) 20. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Büyük Anadolu Otel'de düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, 17 Aralık kumpasına dikkat çekerek, "Operasyonun hükümete yönelik olduğu görülüyor. Adalet kavramının içini boşaltan kim olursa olsun ülkeye en büyük zararı verir" dedi. nbsp;Daha sonra söz alan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da, Türkiye'de uluslararası bir senaryonun oynandığını belirterek,?"Özal'dan, Menderes'ten, Erbakan'dan Muhsin Yazıcıoğlu'ndan rahatsızlık duyanların rahatsızlığı ne ise, bugün sayın Başbakanımızdan duyulan rahatsızlık da odur" ifadelerini kullandı. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ise, 17 Aralık sonrası hükümete verilen destek için kendilerini eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Arslan, şunları kaydetti: "Hak-İş Konfederasyonu'na bir linç kampanyası yürütülüyor. Sayın Kılıçdaroğlu, iddialarını ispat etmeli. Bizi iftiralarla diz çöktürmek isteyenler yanıldıklarını anlayacak. Korku senaryoları bizi yolumuzdan alıkoyamayacak."
Cenk Esen/TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...