KGS'li geçiş 1 ay uzatıldı

- Güncelleme:
KGS'li geçiş 1 ay uzatıldı

Ekonomi Haberleri

31 Aralık'ta biteceği açıklanan Kartlı Geçiş Sistemi, PTT şubelerindeki yoğunluk sebebiyle 31 Ocak'a uzatıldı. Bu tarihten itibaren KGS'li araçlar gişeden geçemeyecek.

Kartlı Geçiş Sisteminin (KGS) yerini alacak Hızlı Geçiş Sistemine geçiş süresi 31 Ocak tarihine kadar uzatıldı. 8 milyon sürücüyü ilgilendiren düzenlemenin yoğunluk sebebiyle bir ay daha uzatıldığı belirtildi. Mersin Karayolları Bölge Müdürü Yakup Dost, "Çok yoğun bir şekilde KGS'den HGS'ye geçiş süreci yaşıyoruz. Vatandaşlarımız çok rağbet ediyor bu işe. Bu geçişlerin bir süre daha zaman ihtiyacı olduğu anlaşıldı. 31 Ocak'tan sonra KGS gişesi bulamayacaksınız. Eğer etiketsiz geçerseniz HGS gişelerinden ya da OGS'den 7 gün içerisinde gelip OGS veya HGS abonesi olursanız ceza ödemeden geçiş bedelinizi ödeyip geçebileceksiniz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...