KGS'de son gün 31 Aralık

- Güncelleme:
KGS'de son gün 31 Aralık

Ekonomi Haberleri

Otoyollar ve İstanbul Boğaz Köprülerindeki ücret ödeme gişelerinde kullanılan KGS sistemi, 1 Ocak'tan itibaren yerini HGS'ye bırakıyor.

Otoyollar ve İstanbul Boğaz Köprülerindeki ücret ödeme gişelerinde kullanılan KGS sistemi, 1 Ocak'tan itibaren yerini HGS'ye bırakıyor. Sürücülerin mağdur olmaması için 31 Aralık tarihine kadar OGS veya HGS aboneliğine kayıt yaptırması gerekiyor. Kullanıcılar kayıt işlemlerini anlaşmalı bankalar, Otoyol Hizmet Tesisleri, PTT acenteleri ve PTT şubelerine başvurarak gerçekleştirebilecek. Abone olmadan otoyolu kullanan araç sahipleri, geçiş yaptıkları tarihi izleyen 7 gün içinde ücret ödemeden geçiş yaptıkları sisteme (OGS veya HGS) üye olurlarsa, normal geçiş ücreti ödeyecek. Aksi takdirde, kullanılan otoyolun en uzak mesafesine göre hesaplanan geçiş ücreti ile birlikte, bu ücretin on katı idari para cezası ödemek zorunda kalacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...