KGM işçi alımı kura çekimi tarihi 2023 ne zaman açıklanacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
KGM işçi alımı kura çekimi tarihi 2023 ne zaman açıklanacak?

Ekonomi Haberleri

Karayolları Genel Müdürlüğü'nce 3 bin sürekli işçi alımı yapılacağı geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. 2 Mayıs tarihinde başlayan KGM 3 bin işçi alımı için başvurular 7 Mayıs tarihinde bitti. Başvuruların sona ermesinin ardından KGM işçi alımı sonuçları da aranmaya başladı. Adaylar şimdi ise "KGM işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 2023 KGM işçi alımı kura çekimi sonuçlarının açıklanacağı tarihe dair detaylar...

KGM tarafından farklı meslek grupları için merkezde ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin işçi alımı yapılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'nde işçi alımına ilişkin süreç 7 Mayıs itibarıyla bitti. Başvuru işlemlerinin bitirilmesiyle adaylar "KGM işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyorlar. İşte konuya ilişkin son bilgiler...

KGM İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

KGM işçi alımı kura çekiminin ne zaman gerçekleştirileceği konusu henüz netleşmedi. Konuya dair açıklama yapıldığında haberin detayları güncellenecek.

İŞKUR tarafından gönderilen; başvuru sahiplerinin arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda ise yedek işçinin kura ile belirlenmesi yapılacak. Değişiklik olursa kura tarihi ile yeri KGM'nin resmi web sayfası üzerinde daha sonra duyurulacak.

KGM işçi alımı kura çekimi tarihi 2023 ne zaman açıklanacak?

KGM İŞÇİ ALIMI MESLEK GRUPLARI VE KONTENJANLARI

80 Ağır Makine Yağcısı,

37 Asfalt Usta Yardımcısı,

20 Aşçı Yardımcısı,

75 Aşçı,

288 Atölye Usta Yardımcısı,

144 Bakım İşçisi,

7 Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı,

249 Bina ve Mal Bakıcısı,

631 Düz İşçi,25 Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası,

17 Elektrik Tesisatçısı,

42 Elektronik Ustası,

59 Greyder Operatörü,

168 İş Makinası Operatörü,

374 Kalifiye İşçi,

51 Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik),

83 Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası,

12 Makine Operatörü,

7 Marangoz,

15 Sıhhi Tesisatçı,

591 Sürücü Operatörü,

9 Traktör Operatörü,

15 Vinç Operatörü

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...