Karayollarında son durum 12 Kasım

/ Kaynak: AA
Karayollarında son durum 12 Kasım

Ekonomi Haberleri  / AA

Karayolları Genel Müdürlüğünde alınan son bilgilere göre bugün Balıkesir-Dursunbey yolunun bir bölümü yol çalışması nedeniyle ulaşıma kapatılacak

Karayollarının bazı kesimlerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Balıkesir-Dursunbey yolunun 34-36. kilometreleri arasındaki (Göbel Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.Giresun-Trabzon yolunun 54. kilometresinde bulunan Arıdurak Tüneli'nde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.30-17.00 saatleri arasında Giresun-Trabzon istikametinde ulaşım tek şeritten, Ankara Çevre Otoyolu'nun İncek Kavşağı üst geçidinde 30 Kasım 2014'e kadar devam edecek köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle İncek-Tulumtaş istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...