Kamu işçilerine bayram müjdesi! İlave tediyelerin ilk yarısı yatmaya başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kamu işçilerine bayram müjdesi! İlave tediyelerin ilk yarısı yatmaya başladı

Ekonomi Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kamu işçilerinin ilave tediye ödemelerinin ilk yarısının bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  2023 yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü çerçevesinde maaşlarına yüzde 45 zam yapılan kamu işçilerine bayram öncesi müjde verdi. Bakanlık, ilave tediye ödemelerinin ilk yarısının yatırılmaya başlandığını duyurdu.

İLK YARI ÖDEMELERİ BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda tediye ödemelerine yönelik açıklama yaparak ödemelerin başladığını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı'mızın kararıyla devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerimizin ilave tediye ödemelerinin ilk yarısı bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. Her daim olduğu gibi Türkiye Yüzyılı emekçilerinin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/csgbakanligi/status/1672205035298754560?s=20

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...