Kalyon’un ilk konut yatırımı Üsküdar’a

Kalyon’un ilk konut yatırımı Üsküdar’a

EKONOMİ Haberleri

İstanbul Havalimanı, Kıbrıs Su Temini Projesi, TANAP, Türkiye’nin ilk yerli entegre güneş paneli üretimi gibi vizyon projelerde imzası bulunan Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını İstanbul Üsküdar’da hayata geçiriyor.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu “Nevbahar Üsküdar” projesinin, mahalle kültürünü yaşatan ve komşuluk ilişkilerini zenginleştiren bir anlayışla tasarladıklarını söyledi. Kalyon Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Çağın Işıkdağ ise “Üsküdar Belediyesinin hemen yanında konumlanan Nevbahar Üsküdar; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Üsküdar İskelesine 3 dakika, Marmaray’a 3 dakika, Altunizade metrobüs durağına 10 dakika, Harem’e 5 dakika mesafede yer alıyor” diye konuştu. Satış ve Pazarlama Müdiresi Ayşegül Öztürk de; projede 105 metrekare ile 665 metrekare arasında değişen, 2+1’den 5+2’ye kadar farklı tipte toplam 169 konutun yer aldığını belirtti. Toplam kiralanabilir alanı 30 bin metrekareyi bulan Nevçarşı’da da, farklı büyüklüklerde 138 mağaza yer alacak. Projede fiyatlar 1,2 milyon TL’den başlıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...