İzole hayat için yatlar görücüde

İzole hayat için yatlar görücüde

EKONOMİ Haberleri

Pandemi nedeniyle bir yılı aşkın süredir teknelerde izole hayat trendi de yükselişte. Bu süreçte bütçeye göre; geniş alanı olan, birkaç kamaralı, gün ışığı alan, bol pencereli ve tasarımlı teknelere ilgi artıyor.

Sektörün en kapsamlı buluşmalarından biri olan "CNR Avrasya Boat Show Denizde Fuarı" da, 7 bin ile 50 milyon lira arasında değişen her bütçeye uygun fiyatlarla, deniz tutkunlarına seçenekler sunacak. 1-6 Haziran arasında Ataköy Marina'da açılacak fuarda; 100’ün üzerinde firmanın 500’ü aşkın deniz aracı sergilenecek. Aile tipi yatların yanı sıra kategorilerinin en iyisi olan tekne ve yelkenliler, şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri ile tekne ekipmanları ve aksesuarlarının tanıtılacağı fuarı, 6 günde 50 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...