İzdiham yüzünden kimse işe alınamadı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
İzdiham yüzünden kimse işe alınamadı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından resmi kurumlarda çalıştırılmak üzere 9 aylığına geçici olarak 900 kişi alacak. Ancak yoğun başvuru yüzünden kayıt işlemleri iptal edildi


nbsp;900 kişilik işçi alımı için binlerce kişinin başvurması üzerine uzun kuyruk ve izdiham oluştu. Bunun üzerine kayıt işlemleri iptal edildi.
##tgvideo##
Kilis'te, resmi kurum ve kuruluşlarda geçici olarak çalıştırılmak üzere 9 aylığına 900 kişinin alınacağının bildirilmesi üzerine binlerce kişi Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde geldi. Kimlik fotokopileri ile kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların yoğunluk ve izdiham oluşturması üzerine yetkililer kayıt işlemlerini iptal etti. İtfaiye araçlarının çıkışı yapacağı kapının bulunduğu yeri dahi kapatan vatandaşlar, izdihama neden oldu. Türkiye'de nüfus ortalamasına göre en çok motosikletin bulunduğu Kilis'te, kayıt yaptırmak için vatandaşların motosikletleriyle gelmesi nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü çevresinde yüzlerce motosiklet parkı oluştu. Yoğunluk nedeniyle trafiğin alt üst olduğu bölgede motosikletin yaşlı bir kadına çarpması sonucu yaşlı kadın yaralandı. İptal edilen kayıt işlemlerinin önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.
Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...