İstanbul'un yeni metrosu açılıyor! İşte yeni hattın güzergahı

/ Kaynak: AA
İstanbul'un yeni metrosu açılıyor! İşte yeni hattın güzergahı

Ekonomi Haberleri  / AA

Aksaray-Yenikapı metro hattı 9 Kasım'da Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla hizmete açılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin metro yatırımları hız kesmeden devam ediyor. 2019 sonrası ray uzunluğunu 776 kilometreye ulaştırmayı hedefleyen İBB'nin bu doğrultudaki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Son olarak çalışmaları tamamlanan ve ne zaman açılacağı merak konusu olan Aksaray-Yenikapı Metrosu'nun detayları belli oldu. 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 11.00'de hizmete girecek olan metro hattını binlerce insanın kullanması bekleniyor. Açılış töreni Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek.


Tüm İstanbul'a kesintisiz yolculuk


Böylece Kartal'dan yola çıkan biri, Atatürk Havalimanı'na kadar seyahat edebilecek. Bunun yanı sıra Üsküdar'dan Başakşehir'e, Maltepe'den Bağcılar'a, Göztepe'den Mahmutbey'e, Kadıköy'den Aksaray'a, Taksim'den Atatürk Havalimanı'na, Levent'ten otogara, Maltepe'den esenler'e ve Maslak'tan da Bayrampaşa'ya yine raylı sistemle kesintisiz yolculuk yapılabilecek.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...