İstanbulkart artık İSPARK otoparklarında da kullanılmaya başlıyor

Düzenleyen:
İstanbulkart artık İSPARK otoparklarında da kullanılmaya başlıyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği uygulama kapsamında, vatandaşların toplu ulaşım araçlarında kullandığı istanbulkart, pazartesiden itibaren İSPARK otoparklarında da kullanılmaya başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği uygulama kapsamında, vatandaşların toplu ulaşım araçlarında kullandığı istanbulkart artık İSPARK otoparklarında da kullanılmaya başladı. Yeni uygulamayla Pazartesi günüden itibaren İSPARK otoparklarını kullanan vatandaşlar ödemelerini İstanbulkart ile daha hızlı ve kolay yapacak. İstanbulkart’ın otopark ödeme özelliği sayesinde aracını park eden vatandaşlar nakit para kullanmak zorunda kalmayacak. Hem yol üstü otoparklarda hem de kapalı otoparklarda kullanılan sistem sayesinde otopark ödemeleri kolaylık ve hız sağlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği uygulama kapsamında, vatandaşların toplu ulaşım araçlarında kullandığı istanbulkart artık İSPARK otoparklarında da kullanılmaya başladı.
Yeni uygulamayla Pazartesi günüden itibaren İSPARK otoparklarını kullanan vatandaşlar ödemelerini İstanbulkart ile daha hızlı ve kolay yapacak. İstanbulkart’ın otopark ödeme özelliği sayesinde aracını park eden vatandaşlar nakit para kullanmak zorunda kalmayacak. Hem yol üstü otoparklarda hem de kapalı otoparklarda kullanılan sistem sayesinde otopark ödemeleri kolaylık ve hız sağlayacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...