İstanbul ve Ankara'nın Gümrük Müdürleri görevden alındı

/ Kaynak: AA
İstanbul ve Ankara'nın Gümrük Müdürleri görevden alındı

Ekonomi Haberleri  / AA

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Nevzat Er ile Ankara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Coşkun görevlerinden alındı.

İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Halil İbrahim Bozkuş, İstanbul Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Müdürlüğüne Tahir Demir, Ankara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Serkan Çınar atandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Nevzat Er ve İstanbul Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Müdürü Şeref Köse'nin yanı sıra Ankara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Coşkun görevlerinden alındı.

Bu isimlerin yerine, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Risk Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Halil İbrahim Bozkuş, İstanbul Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Müdürlüğüne İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tahir Demir, Ankara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Samsun Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Serkan Çınar getirildi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...