İstanbul finans merkezi ne zaman açılacak? Bakan Kurum tarih verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul finans merkezi ne zaman açılacak? Bakan Kurum tarih verdi

Ekonomi Haberleri

İstanbul Finans Merkezi'ne dair önemli açıklamalarda bulunan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nin bir kısmının bittiği ve Nisan ayında tamamlamayı planladıklarını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin finansal rekabet gücünün uluslararası alanda artırılması, finansal piyasalar ile ürün ve hizmetlerin gelişmesine ve derinleşmesine katkıda bulunulması, uluslararası finans ve sermaye piyasalarına entegrasyonun güçlendirilmesi amacıyla kurulan İstanbul Finans Merkezi'ne ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu.

NİSAN AYINDA BİTECEK

Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının birlikte çalışmalarını yürüttüğü İstanbul Finans Merkezinin son durumu hakkında bilgi veren Bakan Kurum, "İstanbul Finans Merkezi'nin bir kısmı bitti. Nisan ayına bitiririz” dedi.(İHA)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...