İş dünyasından Erdoğan'a büyük destek: Seçim tamamlandı şimdi üretim zamanı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İş dünyasından Erdoğan'a büyük destek: Seçim tamamlandı şimdi üretim zamanı

Ekonomi Haberleri

Seçimlerden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iş dünyasından büyük destek geldi. İş dünyasının temsilcileri, refah seviyesinin yükselmesi için gelecek dönemde üretimi ve ihracatı artırmaya çalışacaklarını söyledi.

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tercihini yaptı. Seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimleri kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Erdoğan, yüzde 52.16 oy alırken Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47.84 oy aldı. Seçim sonuçlarının ardından iş dünyasından seçimlerden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek geldi.

"VAKİT YATIRIM, ÜRETİM VE İHRACAT VAKTİ"

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, "Büyük Türkiye için yatırım, üretim, istihdam ve ihracatı önceleyen yeni reformlar hayata geçirme vakti" dedi.

Memiş Kütükcü, sözlerinin devamında "Artık seçim dönemi geride kalmıştır. Vakit, Büyük Türkiye için yatırım, üretim, istihdam ve ihracatı önceleyen yeni reformlar hayata geçirme vakti. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye’yi daha rekabetçi ve güçlü bir üretim ülkesi haline getirmek için hep birlikte daha fazla çalışmak, daha çok üretmek zorundayız. Türkiye’nin üreten gücü organize sanayi bölgeleri olarak bu motivasyonla durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Türk halkının siyasi istikrarın olmadığı bir yerde ekonomik istikrarın ve güvenin mümkün olmayacağı bilinciyle tercihini kullandığını dile getiren Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, “Artık ülkemizin temel sorunlarına yoğunlaşma zamanı. Oluşturulacak Bakanlar Kurulu’ndan temennimiz, reel sektörün yatırım, istihdam, üretim ve ihracat iştahını artıracak destekleri bir an önce hayata geçirmesidir. Türk iş dünyası olarak bizler bugüne kadar olduğu gibi Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da üzerimize düşeni yaparak daha müreffeh bir Türkiye için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...