İnternetten satış yapan esnafa büyük kolaylık

İnternetten satış yapan esnafa büyük kolaylık

EKONOMİ Haberleri

Dijital ödeme sektöründe faaliyet gösteren Iyzico'un Iyzico Link hizmeti ile iş yeri sahipleri sosyal mesafeyi koruyarak ödemelerini saniyeler içinde alabiliyor.

Şirket sahibi olmayan bireysel satıcıların da faydalanabildiği Iyzico Link’te ödemeler üç adımda, peşin veya taksitli olarak gerçekleştirilebiliyor. Iyzico İşim hesabı oluşturup ürünün fotoğrafını, fiyatını ve diğer bilgilerini sisteme girerek bir ödeme alma linki oluşturmak ve linki paylaşmak ödeme almak için yeterli oluyor. Ödemeler, havale ve EFT gibi geleneksel yollarla zaman kaybetmeden alınabiliyor. Oluşturulan link bütün sosyal medya platformlarında paylaşılabiliyor. Ayrıca kargo yetkilisi tarafından takip koduyla birlikte gönderilecek link üzerinden veya kutunun üzerinde yer alan QR kodu okutarak da ödeme almak mümkün oluyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...