İnternet'de Online Bilet Sektörü'nün yeni ismi Biletbayi.com

İnternet'de Online Bilet Sektörü'nün yeni ismi Biletbayi.com

Ekonomi Haberleri

Biletbayi.com Türkiye genelinde 2 Milyon bilet satmayı hedefliyor.

Biletbayi Firma Sahibi irfan Akmehmet

Türkiye genelinde Biletbayi.com sitesi üzerinden Otobüs bileti olarak 2 Milyon bilet satmayı hedeflediklerini ifade ediyor.

iOS ve Android uygulamaları da yakında yayına alınacağını ve yeni yatırımla yeni pazarlara da giriş yapılacağınıda Akmehmet'in verdiği bilgilerden öğreniyoruz. İnternet Ortamında Online bilet Sektörü'nün çığ gibi büyüdüğünü farkediyoruz. Havayolu taşımacılığı gittikçe ucuzlamasıyla Uçak biletleriOtobüs bileti'ne rekabet çıkartıyor.

İnternet'de Online Bilet Sektörü'nün yeni ismi Biletbayi.com

Biletbayi.com'da Farkı?

Biletbayi özellikleri arasında şunları keşfettik, örnek İstanbul - Ankara güzargahları arasında Uçak Bileti Araması yapıyorsunuz ve aynı güzargahlar'da size belirlemiş olduğunuz güzargahlar'daki en uygun Otobüs bileti'ni listeliyor. doğal olarak son kullanıcı aynı anda hem uçak ve otobüs biletleri hakkında fikir sahibi olabiliyor.

Biletbayi her Uçak Biletlerin'de 10 TL BONUS dağıtıyor.

Diğer sitelerden bir farkı ise alınan her Uçak biletin'de kişiye 10TL Bonus ekleniyor kullanıcı Bileti alip Havaalanın'dan uçtukdan sonra verilen Bonus'u tüketici kullanım hakkına sahip olabiliyor, ister o an ister BONUS'ları biriktirip ilerde kullanma imkanı ve Biletbayi Sosyal medya üzerinden Bedava bilet yakalama yarışmaları organize edilecektir.. ve Biletbayi hakkında daha fazla bilgi için siteyi gezdikce farkeceksiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...